返回列表 回復 發帖
welcome to job stepwgn club~~~
要慳油. 先要, 減少浪費.
明明紅燈就唔好再俾油
慢慢爬埋去.
0迫力就最慳油.
0冷氣就係另一個節流的好方法.
掌摑王 發表於 27-5-2012 18:51
唔揸車會唔會仲慳D呢
三哥 係時候準備歸隱
絕對認同.

大家都樂意跟你分享, 但在公開板面不能說太多.
你也不想將你的完完全全. 在公問的板面公開任人飽覽.

正如你可能唔介意俾朋友睇下你著條點樣既底褲,
但相信你也不會只著條底褲行出街吧. 這一點我地 ...
掌摑王 發表於 27-5-2012 18:52
絶對認同,所以已經過數入會了!多謝各位師兄師姐!
2007 Stepwgn RG1
真係咁啱得咁橋, 我地好多正式會員都要返工, 各行各業咩人都有, 而遠至澳門東涌粉嶺都有會員.
大會指定既永亨銀行, 可能係大家少接觸, 唔會想得到邊會有, 但應該唔會突別困難.

http://www.whbhk.com/webpages/zh- ...
掌摑王 發表於 27-5-2012 19:02
謝謝師兄提點,所以就算不就近我也已經托朋友過數入會,因為他也近期買了部Stepwgn,所以大家一齊入會,在此多謝cookingpapa的幫助!
welcome to job stepwgn club~~~
piero 發表於 27-5-2012 20:34
咁你要做個好榜樣俾新人睇
安西...老師
piero 發表於 27-5-2012 20:34
Piero 多多指敎!
謝謝師兄提點,所以就算不就近我也已經托朋友過數入會,因為他也近期買了部Stepwgn,所以大家一齊入會,在此多謝cookingpapa的幫助!
常客常去 發表於 27-5-2012 23:50
呵呵, 不客氣! 終於成為正式會員, 可以跟各位師兄師姐學野了~
常客常去 發表於 27-5-2012 23:50
your 任督2脈已經打通,可以鉋POST了
薯嘜全原裝RG1
Hi你好
歡迎你加入!
呢度好毒架!  準備定一百幾廿個黎改車吧!
送給你的!!
[img] [/img]
係"原來呢個可以咁邪惡既.!"
係"原來呢個會可以咁邪惡既.!"
cheeseman 發表於 29-5-2012 09:47