返回列表 回復 發帖
Mazda van
dicken 發表於 27-9-2012 17:25
禾唔想變練奶
你終於都行成人禮了,又可以溝上一層樓,留意打完野戰要清理乾淨
james_cy 發表於 27-9-2012 17:26
占士多多指教
公起青jim攞新車
西門 發表於 27-9-2012 20:42
西門,原來白色同前期唔同
咩意思 晤同??
alexjm 發表於 27-9-2012 20:48
後期的白係比前期的白係白好多
恭喜晒
K'sworkshop 發表於 27-9-2012 22:46
daniel 攞車未呢?
Type R White

影張相來睇下啦
victor 發表於 28-9-2012 08:18
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
點解車牌係 MX 的?
唔係 RR 咩?
eric0754 發表於 28-9-2012 10:03
依個車牌己經跟左我幾架車了

以前考完牌買二手車時架標緻個牌都其實唔錯, 至第二年換左架新車本身套舊牌, 因為某些原因至放棄左, 咁岩運輸署有得投依個牌, 咁我投左番黎換左去果架車換下換下跟到依家
咁你個RR 牌去左邊?
唔係上落架新車到咩?
eric0754 發表於 28-9-2012 10:43
唔要, 因為車牌真係唔太靚, 更何況如果要左依個牌變左唔係我架啦, 除非留牌, 但一樣要$
JIMJIM快D換左條鈴佢啦, 我見到都唔開胃!!! (LEE句說話FOR JIMJIM ONLY)
Daniel 發表於 28-9-2012 10:46
你幾時換下音響, 我後排喇叭加埋之前買左對中音已係手, 過多個星期番埋對分音喇叭(高+低音既L派)後玩埋M, 玩埋水塘先
軨喎, 會長話唔要住, 所以我睇下幾時放到出去後至換
我房燈都已經買左, 夠快掛
你要求高姐 ...  我地有member用緊的 ...
cliffchow 發表於 28-9-2012 10:53
jeffery?話時話佢近排潛左水
你要唔要我LIST OUT 我的TOY LIST比你睇? 想同我玩......呵呵!!!!
Daniel 發表於 28-9-2012 11:19
妖, 大家都係鄉里, 又唔見你比錢接濟下我
你要唔要我LIST OUT 我的TOY LIST比你睇? 想同我玩......呵呵!!!!
Daniel 發表於 28-9-2012 11:19
你玩外面我玩裡面, 我遲些行埋外父政策訂番對頭枕芒番黎先
我裡面仲有野訂, 所以外面野一定唔會夠你黎玩
你個list 之前有人copy 問我係咪你
K'sworkshop 發表於 28-9-2012 11:21
有錢人的list係唔同d
好jealous呀架車c唔c服?
l1e0w9 發表於 28-9-2012 11:22
蘇化蘇咕