返回列表 回復 發帖
而家其實人肉市場都跌曬價,supply 太多
以前真系一晚一萬幾千過眼雲煙
老友鬼鬼 發表於 27-3-2013 12:48
我未 試過
老彭lor.
成日都去, 但係lee d天氣就唔好去啦, 好容易中招.
另外, 有時晚上會去沙田城門河放下狗lor, 近體院消防局.
你呢? 你去開邊頭??
人地話南生圍好wor~~
不過假期好似會好多人咁.... ...
rickykai 發表於 27-3-2013 12:49
南生圍試過有朋去奶過皮膚病,搬左屋要物識新地方
小名陳咖哩, 又名 Chan Gary
萬圓報告....http://www.u161.com/thread-359410-1-1.html
sammykwan 發表於 27-3-2013 12:11
Sammy您都跟得幾貼
薯嘜全原裝RG1
Sammy您都跟得幾貼
ttam 發表於 27-3-2013 13:03
唔玩都埋黎睇下
災後重建中.......
南生圍試過有朋去奶過皮膚病,搬左屋要物識新地方
老友鬼鬼 發表於 27-3-2013 13:00
Where u live?
08 Stepwgn Spada 海豚灰
Where u live?
rickykai 發表於 27-3-2013 13:30
佢住係鬼地方
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
佢住係鬼地方
Daniel 發表於 27-3-2013 14:19
That's y I move, now only u live in 鬼地方
That's y I move, now only u live in 鬼地方
老友鬼鬼 發表於 27-3-2013 14:30
搬去邊? 賣左? 賣比我好WOO
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
Daniel 發表於 27-3-2013 14:41
一山不能藏異苦,怕左你
Daniel 發表於 27-3-2013 14:41
千二萬....deal u
一山不能藏異苦,怕左你
老友鬼鬼 發表於 27-3-2013 14:51
走鬼
老友鬼鬼 發表於 2013-3-27 14:30
遲唔move,  早唔move
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
遲唔move,  早唔move
cliffchow 發表於 27-3-2013 18:44
你偷步,佢偷遅你半步
點呀,森美
各位新會員,搵K’s Workshop裝嘢前問多d其他member意見,唔少member搵佢整完嘢都有手尾,但好難搵到佢跟,小心!