返回列表 回復 發帖
同carpark唔熟?
mextony 發表於 24-7-2009 09:40
夜更果個........我就好少打招呼(出口更亭就有),有d十二點都未夠已經係車場坐係度訓覺...
日間果d反而好d
同carpark唔熟?
mextony 發表於 24-7-2009 09:40
唔會熟到幫你出頭lor!
龜爬族ALVEN
唉早呀各位!
本來今日好開心,因為今日星期五!點知求先發現架車比D PK整花左,手指公咁大Pat!重要係死人藍!
正死PK!!!!!!
alliven 發表於 24-7-2009 09:16
Oh no.......
災後重建中.......
Jim Hing,
如果你泊我格離咪冇事lor!你架車點呀! 你仲未同我confirm個walkie ch. bor!
alliven 發表於 24-7-2009 09:41
我架車等陣打電話去大昌問,今日應該囉到.....
不過暫時泊沙中先,明天先對調番
我果個車位近我入口麻.....方便d,好多人要架
我用緊冇記錯係M記T5728
咁要落返條濕地呔喇
mextony 發表於 24-7-2009 09:37
Yes! And check check 水撥膠
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
SO FAR SO GOOD,, hoping to move a bigger home next year
Realbuyer 發表於 24-7-2009 09:17
人生有目標
災後重建中.......
carpark冇cam架,我之前架車曾經都比隔離車位專用車位的人泊花(人地係benz)(佢咪就係麗都某高層),依家佢唔係泊我隔離啦
herojim 發表於 24-7-2009 09:40
你知都唔X佢?送支AA比佢啦!
龜爬族ALVEN
唔會熟到幫你出頭lor!
alliven 發表於 24-7-2009 09:43
近排星期六日車場時時都爆,搞到要插隊入番個場
有冇人幫你洗車?
herojim 發表於 24-7-2009 09:40
有,一星期2-3次!
龜爬族ALVEN
haha我睇帶唔駛報警.....同Dcarpark姐仔熟晒
mextony 發表於 24-7-2009 09:42
同姐仔一齊睇帶咁正
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
你知都唔X佢?送支AA比佢啦!
alliven 發表於 24-7-2009 09:45
唉,你如果係車場見到果架 N* 789果架Benz咪係果位人兄囉
有,一星期2-3次!
alliven 發表於 24-7-2009 09:46
陳太洗車?
夜更果個........我就好少打招呼(出口更亭就有),有d十二點都未夠已經係車場坐係度訓覺...
日間果d反而好d
herojim 發表於 24-7-2009 09:42
Agree!!!!!
龜爬族ALVEN
近排星期六日車場時時都爆,搞到要插隊入番個場
herojim 發表於 24-7-2009 09:45
我覺得最好feel喺late個moment!好似Mr. Bean咁!
龜爬族ALVEN
Agree!!!!!
alliven 發表於 24-7-2009 09:47
夜更果個光頭某地認唔到人同車架.....我最少同佢打招呼......
果個夜更阿姐同後生仔就反而會,熟d..........日夜更保安阿頭都識....有咩事佢地會識幫我搞架啦