返回列表 回復 發帖
57069# imstan

貨車佬身有屎呀, 好少咁順灘走左去果喎....
mnywong 發表於 5-12-2011 17:41
可能左野
小名陳咖哩, 又名 Chan Gary
有Q用咩,係做野嘅拎埋枝 maglite 落車,一野 KO 佢大銀幕啦
imstan 發表於 5-12-2011 18:01
咁好火....怕怕
貨車佬應該等佢走近大力推開度門咁就打得成啦....
又想放假........
只用左一年, 我又冇覺得有乜快感wor, in fact RED TOP 係起頭电池, 起頭真係好夠电压
sammykwan 發表於 6-12-2011 09:55
后生仔起頭都要用電......
夜晚好多電單車飛得好快
吹銷員... 唔係~應該係推銷員先啱
nevillee 發表於 8-12-2011 13:55
推車吹銷員完啱
腰酸骨痛,香港泵骨有冇好介紹?
jeffrychiu 發表於 8-12-2011 14:44
深圳就有
我唔想返大陸嘛,天時地利人和 都唔夾
一個電話打黎就死得
水洗都唔清
jeffrychiu 發表於 8-12-2011 14:52
肯定又系个底花花o地
幫佢打工無好結果, 搵咁多錢都唔對員工好D
Daniel 發表於 8-12-2011 15:10
我有朋友幫佢打工好似坐監咁
早排去睇長江樓3个厠所大大个窗台....chi Q sin
MIKE少, 原來你都係IT人?
Daniel 發表於 8-12-2011 15:17
實不相門,我系ET人
唔怪之得你睇三個廁所既樓啦...最發係你...
mnywong 發表於 8-12-2011 15:20
冇$買咪睇o下 law.....人一世物一世
打工only...
mnywong 發表於 8-12-2011 15:30
食君之6,就要擔君之.....周 wor!!
今日唔見周仔!!!
Daniel 發表於 8-12-2011 15:52
比人擔走左