返回列表 回復 發帖
[quote]

when you will come get your taobao toy ar?
sammykwan 發表於 16-2-2011 23:58 [/quote

He forgot la due to he has much money for spending ar...........hahahaha!!!!
Not sure about Taobao.....

http://auctions.search.yahoo.co. ... amp;tab_ex=commerce
sammykwan 發表於 3-3-2011 00:23
sammy, I like this set

http://page21.auctions.yahoo.co. ... 29338781#enlargeimg
2011-03-04 HKT 19:51
加 德 士 將 於 凌 晨 起 加 油 價 , 全 部 每 公 升 加 0.25 元 。
白 金 無 鉛 汽 油 每 公 升 新 價 是 17.01 元 , 黃 金 無 鉛 汽 油 每 公 升 加 至 16.07 元 , 歐 盟 五 期 環 保  ...
kmkt 發表於 4-3-2011 20:05
唔該哂提供,要早少少出門去打爆油缸,跟住出去今晚之gathering
點解今日吹水區咁靜嘅,啲台柱唔見哂wor
Allen, for your case not sure if your Kenwood has an available AV input. It's because your car has a front cam which may already use up the AV input.
kmkt 發表於 10-4-2011 22:03
relay + selector OK
stepwgn excluded.
sammykwan 發表於 23-8-2011 18:45
比你都未必揸車返去啦,我唸d 保險費一定唔平,重要逐次買tim
今晚呢個吹水區應該水靜河飛,無post 睇tim,疊埋心水倍大人睇大結局
點解占占重係到ge
屯公超速,條路70,我開98
Daniel 發表於 27-8-2011 19:39
daniel hing,你都經常使用屯門公路出入,边度有固定雷達,或者边段路有机會擺雷射鎗應該略知一二,点解咁老猫燒鬚啊
Go out to the garage first, talk later, god bless me.....
hkmangor 發表於 2-9-2011 16:36
文哥,最緊要人無事,其他嘢唔重要wor,當破財擋災,唔駛無心哂心机ar
其實架車lea野真係幾唔開心既
dicken 發表於 2-9-2011 17:00
迪總,你講得好啱,架車比粒石仔打花咗都會好心痛,好似幾個月前,我架車比小女係停車場一出車位就攔腰撞柱,右中門無事但小小花咗,但右尾路軌連沙板都幾傷,結果我一句都無鬧佢,剩係叫佢下次出車位唔好咁快,記得望倒後鏡,架車如果今年注定有一劫,唔係你就係我啦,好左宜家係停車塲撞,算啦,下次小心d,果時佢重傷心過我down 哂,掉返轉頭要我揼返佢,其實係安慰緊知已,最緊要人無事就ok
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Agree! 可能就係呢一小劫,幫你擋咗一大劫
imstan 發表於 2-9-2011 17:48
係ar,人有人命,車有車運,都係注定既,果時小女又話返大昌,又話車去佢老細車房攪,佢會照比$,驚出面整得唔好wor,返大昌一定claim 硬現疏,佢老細車房專整高級跑車又係好貴,結果最後揾双熟車房由佢車去執返,打銅幾好,噴油尚算OK,盛惠2500 大洋,再重新做多一次水晶腊,架車又令仔番
經一事長一智...好多時你吟佢一千次佢都唔入耳, 但撞板一次包佢刻骨銘心...好似我老婆咁..同文哥咁上下程況比人high住車頭過, 成幅連車頭燈拉晒出黎...自此, 佢過線終於知道要好小心, touchwood, 新車到而家一條花 ...
mnywong 發表於 2-9-2011 17:51
係ar,佢宜家揸車係比以前小心咗好多啦,你講得啱,真係經一事長一智.......
點解今晚咁靜ge,d 人去哂边
你想點??????????
掌摑王 發表於 3-9-2011 22:01
無嘢,晚晚都入嚟睇你地吹水,今晚就無乜post 索,覺得好靜啫