返回列表 回復 發帖
真係明事理,俾個分期付款優惠你
imstan 發表於 14-4-2011 17:33
有無折先....
咁下次過嚟要驗吓喇
imstan 發表於 14-4-2011 17:35
我只係比靚仔驗....
呢d先係波
不過有唔少人唔明
dicken 發表於 14-4-2011 17:37
啱嘴形...同有差不多理念先可以聚埋一齊架ma....
early bird offer, 75% off
dicken 發表於 14-4-2011 17:37
拿...你話架... ....有earn...有earn...
冇問題,上次飲左你罐波羅beer,你下次黎請你食飯
dicken 發表於 14-4-2011 17:45
咁抵.....咁我下次要唔要買幾罐比你..
等我可以換幾餐飯...
但係 overseas payment 收 25% handling charges
imstan 發表於 14-4-2011 17:45
反枱先....
因太多嘢做,睇相無3D效果架,要實物先掂,所以5STEP就好嘢la
james_cy 發表於 15-4-2011 12:26
咁我咪......
俾住一幅你地吊住隱先
james_cy 發表於 15-4-2011 12:34
....正...
我反而想改燕子尾喉多D
james_cy 發表於 15-4-2011 14:09
Good 我都想
chowchow, 果日點?
herojim 發表於 15-4-2011 17:27
25Apr嗎?
chowchow 你17,18 邊晚得閒??? 請你食飯丫
地點你話 一陣pm phone no.俾你 17/4 下午去睇熊貓
掌摑王 發表於 15-4-2011 22:36
掌兄,17號中午可以嗎?
chowchow 原來我張卡 你打俾我要打長途的 我17/4上午船 不如我打俾你吧
掌摑王 發表於 15-4-2011 22:46
Okok 我pm我電話比你

早晨呀,7點車老婆粉嶺返工,跟住返來車阿爸去聯合例檢,跟住去洗車,跟住趕返家check洗衣機,夾阿女讀書練琴....
hk_allen 發表於 16-4-2011 13:32
嘩!忙到呢
Chowchow兄,澳門熱唔熱呀?我今日要開埋個rear air-con先掂and兩格冷氣呀

hk_allen 發表於 16-4-2011 16:01
又熱又悶呀....好wet...
小女的第一次on stage
http://www.youtube.com/v/gjJbjjiRBiA
hkmangor 發表於 16-4-2011 23:22
本來一路看下去都好地地的...點知最後..你個女女的飛吻...我即刻暈左...