返回列表 回復 發帖
去澳門探熊貓囉,賽車場去唔係好遠丫
herojim 發表於 21-1-2011 15:33
不過現在真係玩完可以去看...都係10元一次...
係呀...
現在要180元...玩15min...
chowchow115 發表於 21-1-2011 15:36
Mon - Sun same price
咁快d坐船來玩啦...
chowchow115 發表於 21-1-2011 15:36
我地唸住今年約d member 過馬交一日遊,到時約埋你去 番轉
係呀...
現在要180元...玩15min...
都唔平,有無啲 package 玩耐啲
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
不過現在真係玩完可以去看...都係10元一次...
chowchow115 發表於 21-1-2011 15:37
仲細咩,睇熊貓
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
我地唸住今年約d member 過馬交一日遊,到時約埋你去 番轉
dicken 發表於 21-1-2011 15:39
Stepwgn Club Grand Prix
Mon - Sun same price
dicken 發表於 21-1-2011 15:38
佢無分喎...
dicken 發表於 21-1-2011 15:39
好呀..係唔係先...
Stepwgn Club Grand Prix
imstan 發表於 21-1-2011 15:48
期待
都唔平,有無啲 package 玩耐啲
imstan 發表於 21-1-2011 15:47
好似話如一次過租到某一個數目的車可以平d的....
這個真係要問一下..
仲細咩,睇熊貓
imstan 發表於 21-1-2011 15:47
其實我好細... ...粒....哈
好呀..係唔係先...
chowchow115 發表於 21-1-2011 15:51
真既,我定過左CNY大gathering,plan係Summer前過馬交一日遊,到時要你做司機啦,得唔得先
其實我好細... ...粒....哈
chowchow115 發表於 21-1-2011 15:54
咩好細粒先
佢無分喎...
chowchow115 發表於 21-1-2011 15:51
可唔可以問下點先可以包場?
真既,我定過左CNY大gathering,plan係Summer前過馬交一日遊,到時要你做司機啦,得唔得先
dicken 發表於 21-1-2011 16:12
無問題...有plan話比我知啦...