返回列表 回復 發帖
其實好小塞車架..........
carol 發表於 26-1-2011 10:53
平時呢個時間你應該響的士塞緊車架嘛
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
應該係.............啦, dls
carol 發表於 26-1-2011 11:02
無用鞋油係咁架喇
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
Mine is DIY ah... Previously I bought additional 4GB ram (Corsair) but failed to boot. Finally checked and found that they are not in the same firmware version as those I bought in Day 1 thus not st ...
hk_allen 發表於 26-1-2011 10:48
砌機高手喎
係咪motherboard出左問題???
我上次NAS出左問題, load唔到問漢科有冇方法救到裡面file, 佢話用linux去囉資料, 咁我咪試左都唔得, 咁叫左人囉NAS出去整......之後漢科有人打電話, 佢地話都救唔到......但harddisk冇問題,即係nas個software出事啦....成件NAS炒晒......佢地都唔同我講點樣試......浪費左$500 check機費
偷走咪得law
Arthur 發表於 26-1-2011 10:49
看我七十二變?
早晨~~~~~
早晨~~~~~
西門 發表於 26-1-2011 11:19
早!少何見你朝早on9
早!少何見你朝早on9
dicken 發表於 26-1-2011 11:22
今日OFF,瞓咗11個鐘......仲累......
砌機高手喎
係咪motherboard出左問題???
我上次NAS出左問題, load唔到問漢科有冇方法救到裡面file, 佢話用linux去囉資料, 咁我咪試左都唔得, 咁叫左人囉NAS出去整......之後漢科有人打電話, 佢地話都救 ...
herojim 發表於 26-1-2011 11:09
公司機定私人機先....公司冇所謂, 大把錢....
自己機我一定唔會信代理識救data law......如果唔係出面真係呢行既收幾千蚊做乜....

BTW...有冇試過用EasyRecovery? 我次次都救到...
今日OFF,瞓咗11個鐘......仲累......
西門 發表於 26-1-2011 11:24
訓得多仲累係真
訓得多仲累係真
dicken 發表於 26-1-2011 11:28
Morning! 好明顯你未瞓醒
imstan 發表於 26-1-2011 09:55
咁都比你捉到...
不過真係好似訓極都唔夠咁....
公司機定私人機先....公司冇所謂, 大把錢....
自己機我一定唔會信代理識救data law......如果唔係出面真係呢行既收幾千蚊做乜....

BTW...有冇試過用EasyRecovery? 我次次都救到... ...
jasonwch 發表於 26-1-2011 11:28
當然公司機.....
EasyRecovery識救行Raid5的NAS harddisk file??
我用開PC Inspector File Recovery 救file
早呀CFO....好明顯你好得閒
Arthur 發表於 26-1-2011 10:03
咪係...
早晨~~~~~
西門 發表於 26-1-2011 11:19
禮拜5晚出唔出?
禮拜5晚出唔出?
dicken 發表於 26-1-2011 11:36
未知....老闆話到時先......