返回列表 回復 發帖
57069# imstan

貨車佬身有屎呀, 好少咁順灘走左去果喎....
Mike少

mnywong 發表於 5-12-2011 17:41
可能左野
小名陳咖哩, 又名 Chan Gary

mnywong 發表於 5-12-2011 17:41
咪係,使乜走
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
好有電影感
imstan 發表於 5-12-2011 17:36
架石油氣車..理都唔理佢...走人...重要沖燈...勁...
咪係,使乜走
imstan 發表於 5-12-2011 17:50
可能佢想叫石油氣呢...
咪係,使乜走
不過個L罸佬好似一把年紀都好好火喎, 落車想拉開人地車門...
Mike少
未知
因為係家父賣我部車換車,唔知佢睇中邊款

p.s. 因為婚後外母入左廠,所以一直都無時間
        兄弟姊妹慶功宴,今個月食返,日期時間地點遲d通知 ...
風師弟 發表於 5-12-2011 17:29
記住提早通知我呀 , 今個月我的檔期好full
可能佢想叫石油氣呢...
chowchow115 發表於 5-12-2011 17:53
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
不過個L罸佬好似一把年紀都好好火喎, 落車想拉開人地車門...
mnywong 發表於 5-12-2011 17:53
有Q用咩,係做野嘅拎埋枝 maglite 落車,一野 KO 佢大銀幕啦
有Q用咩,係做野嘅拎埋枝 maglite 落車,一野 KO 佢大銀幕啦
imstan 發表於 5-12-2011 18:01
咁好火....怕怕
imstan 發表於 5-12-2011 18:01
佢係香港境喎, 你估係大6咩....
Mike少
貨車佬應該等佢走近大力推開度門咁就打得成啦....
佢係香港境喎, 你估係大6咩....
mnywong 發表於 5-12-2011 18:05
加強電影感嘛
加強電影感嘛
imstan 發表於 5-12-2011 18:10
地下成條軚痕....
三哥 係時候準備歸隱
咪係,使乜走
專登係後面揪上嚟刮佢一巴... 真係唔知為乜
三哥 係時候準備歸隱