返回列表 回復 發帖
morning all
今朝係屯公差d比架泥頭車係司機位插入 成個鹿壓咗過嚟我條線...
nevillee 發表於 6-12-2011 09:28
D泥頭真係超乞人憎, 唔係揸到好似坦克車咁, 一係滴D泥水出黎, 攪到你成架車一點點...
Mike少
應該係肚餓 ... 因為尋晚個餐食得少
無乜事,有心
b2bxhk1 發表於 6-12-2011 09:31
我有精無力!!!!
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
我有精無力!!!!
Daniel 發表於 6-12-2011 09:34
你快d襯後生整返玩下,包你精精日上
安西...老師
應該係肚餓 ... 因為尋晚個餐食得少
無乜事,有心
b2bxhk1 發表於 6-12-2011 09:31
我個女都唔知近期做乜...一食奶就cry...一係要訓住來食...一係就食下cry下咁食....
咁驚險刺激
b2bxhk1 發表於 6-12-2011 09:32
好在仲有dd位避... 就係見佢咁大架... 唔係我就落車開佢門架喇
三哥 係時候準備歸隱
好在仲有dd位避... 就係見佢咁大架... 唔係我就落車開佢門架喇
nevillee 發表於 6-12-2011 09:40
開佢門, 通佢櫃
don't want any crazy man just pop out and open your door when driving.....
sammykwan 發表於 6-12-2011 09:22
我地有 auto-lock 㗎嘛
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
morning all
今朝係屯公差d比架泥頭車係司機位插入 成個鹿壓咗過嚟我條線...
nevillee 發表於 6-12-2011 09:28
咁有無落車開佢車門
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
我個女都唔知近期做乜...一食奶就cry...一係要訓住來食...一係就食下cry下咁食....
chowchow115 發表於 6-12-2011 09:38
have you try "open milk tea" ar?
災後重建中.......
chowchow115 發表於 6-12-2011 09:38
我個囡自三個月大就開始訓住嚟食,問過醫生及好多其他朋友都有呢個問題,無乜解救辦法
安西...老師
開佢門, 通佢櫃
Daniel 發表於 6-12-2011 09:41
無錯,開門兼通櫃
安西...老師
覺得值唔值? 係唔係真係可以一直KEEP住換新電時果重快感?
Daniel 發表於 6-12-2011 09:25
只用左一年, 我又冇覺得有乜快感wor, in fact RED TOP 係起頭电池, 起頭真係好夠电压
只用左一年, 我又冇覺得有乜快感wor, in fact RED TOP 係起頭电池, 起頭真係好夠电压
sammykwan 發表於 6-12-2011 09:55
后生仔起頭都要用電......
小名陳咖哩, 又名 Chan Gary
后生仔起頭都要用電......
老友鬼鬼 發表於 6-12-2011 10:00
慢是起頭難呀C兄
sammykwan 發表於 6-12-2011 09:55
下....無咩FEELING....咁可能唔值得買