返回列表 回復 發帖
明白曬...
剛問過個剛生左千金的同事...佢話我地呢邊就每一次都會見到doctor...同打針...
乜bb仔要打好多針架??我以為打幾枝得夠曬tim....
chowchow115 發表於 3-5-2011 14:57
宜家啲BB "驚貴" 0左....我呢啲70後尾出世的..那時冇打咁多..但時代也轉變了...以前有啲病可能冇疫苗..但現在有........可以預防...所以要打多啲....
的總越來越發
Cheers 發表於 3-5-2011 15:02
你睇佢就知啦...又發0左....
你地唔好睇表面啦,呢家的士買份保險成萬7、8蚊(3保),石油價升左30、40%、parts加晒價! 2蚊起錶,車主加around $20一更租,一日早夜更total $40,x30日=$1200 /月,都未必夠cover costing.... ...
dicken 發表於 3-5-2011 15:13
SERIOUS..我知真係好難搵食...加價其實好多司機都唔想..因有直接影響...好多都暗啞底..做八折才可維持生計
等我下次問吓阿嫂先
imstan 發表於 3-5-2011 15:38
我問的仔....
我個仔有句口頭禪
"NO AR"
dicken 發表於 3-5-2011 15:47
係咪問乜都 "NOAR"?
叫佢做咩都" NO AR",真係激死
dicken 發表於 3-5-2011 15:52
我睇到我的蜜月期...........HAAAAAA..........
結果係咪1比1呀?
Yes, it is the only estate in Kowloon East that have so many blocks.  You will easily know where I live...  wakaka...
hkmangor 發表於 4-5-2011 15:27
我估..城字尾
再估..X褔
you are making your 1st AV?
sammykwan 發表於 4-5-2011 16:08
關SIR....我笑到同事望住我.....
係呀,dowland左d咸片睇唔到呀
wongdan88 發表於 4-5-2011 16:10
曳曳...
早晨呀咁多位...

dicken 發表於 6-5-2011 12:06
BYEBYE
咁快又一星期,若車聚今日舉行,你話幾好呢?
你會出黎?
herojim 發表於 6-5-2011 16:36
我上星期真係唸住出,因港島區同會經過我屋企....點知..!!!!唉