返回列表 回復 發帖

想揾08製黑色Stepwagon

小弟係新手,本來諗住聽日交收兼可以成為大家一份子,點知賣家今日先打電話嚟話唔賣,咁樣放AERO都得O既?希望各位CHING幫忙,睇下有冇朋友放車,因舊車已經賣咗,而家一家大細冇車坐,諗起都嬲
小弟係新手,本來諗住聽日交收兼可以成為大家一份子,點知賣家今日先打電話嚟話唔賣,咁樣放AERO都得O既?希望各位CHING幫忙,睇下有冇朋友放車,因舊車已經賣咗,而家一家大細冇車坐,諗起都嬲 ...
aty1026 發表於 15-3-2011 17:11
呢家2手好值$,因為新車太貴、又冇貨,又加tax,所以seller吊高黎賣
去28car望下有咩盤啦
就係O係CAR28比人放AREO囉.....話有人出高我1K喎
小弟係新手,本來諗住聽日交收兼可以成為大家一份子,點知賣家今日先打電話嚟話唔賣,咁樣放AERO都得O既?希望各位CHING幫忙,睇下有冇朋友放車,因舊車已經賣咗,而家一家大細冇車坐,諗起都嬲 ...
aty1026 發表於 15-3-2011 17:11
冇計, 依家日本咁搞令到本港二手日本車價都企得好硬, 有人放到190K 08年的都有
我諗個賣家可能因為佢訂左架日本車依家因為停產令佢囉唔到車, 所以佢為左唔想冇車用所以唔賣住......
依家C兄要有心理準備買到車可能個價比之前仲高些
算啦,唯有等下啦...真係好想同大家一齊玩下....
aty1026 發表於 15-3-2011 17:25
唔駛灰心喎.....一定有機會
aty1026 發表於 15-3-2011 17:25
Ching, just the matter of money!
龜爬族ALVEN
其實我自問唔算出價低,順帶一問,係咪08製就一定有天窗?
其實我自問唔算出價低,順帶一問,係咪08製就一定有天窗?
aty1026 發表於 15-3-2011 18:00
06-11既stepwgn 都有天窗,06-07年既係磨沙,08年或之後係透明天窗
你咩budget買車架?
9# dicken

咁點解我見過D車行車係冇天窗O既?
我都出到17到尾 O架.
車又唔係得佢一架....慢慢搵
掌摑王 發表於 15-3-2011 18:40
睇怕而家係我要煲涼茶多D
9# dicken

aty1026 發表於 15-3-2011 18:26
水貨車未必有天窗㗎  
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
9# dicken

aty1026 發表於 15-3-2011 18:26
你個價都唔低 !
就係O係CAR28比人放AREO囉.....話有人出高我1K喎
aty1026 發表於 15-3-2011 17:16
點解佢唔洗陪訂俾你o既 ? 無理由為1K唔賣的. 如果你有落訂, 就算2-3k都好, 佢要陪俾你的.
點解佢唔洗陪訂俾你o既 ? 無理由為1K唔賣的. 如果你有落訂, 就算2-3k都好, 佢要陪俾你的.
explorerhk 發表於 16-3-2011 10:58
私人買賣都唔駛落訂....