返回列表 回復 發帖
邊忽似
carol 發表於 6-10-2009 15:13
就憑妳呢個icon
電王要睇心情架!
dicken 發表於 6-10-2009 15:26
電王姨媽到唔黎呀?
叫埋GIGI出黎啦,去試新野麻
咁你都知 你比佢BLOCK過呀?
carol 發表於 6-10-2009 15:22
我睬!
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
喂!我地去邊到食呀?
dicken 發表於 6-10-2009 15:24
美姐話事啦
I'm Stan                                                                               豈能盡如人意,但求無愧於心
電王要睇心情架!
dicken 發表於 6-10-2009 15:26
電王要睇人地心情
就憑妳呢個icon
dicken 發表於 6-10-2009 15:27
點呀你三個港島
點呀你三個港島嬲字
fifamai 發表於 6-10-2009 15:31
出黎啦
美姐話事啦
imstan 發表於 6-10-2009 15:29
我唔識喎,的總同你熟路,你地話
點呀你三個港島嬲字
點呀大圍電王?
點呀你三個港島嬲字
係港島
我唔識喎,的總同你熟路,你地話
carol 發表於 6-10-2009 15:33
咁老細話事
咁老細話事
imstan 發表於 6-10-2009 15:34
有咩好介紹?
東大街有冇糖水鋪?
西貢
西貢
fifamai 發表於 6-10-2009 15:37
巧遠,下次先去sai kung