返回列表 回復 發帖
等 寂寞到夜深 夜已漸荒涼 夜已漸昏暗
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
等 寂寞到夜深 夜已漸荒涼 夜已漸昏暗
Daniel 發表於 2015-6-23 10:37
join住星期五diy聚先 ... 吹吹吓就到
「吾財也有涯,而慾也無涯。以有涯隨無涯,殆已」
就咁叫我呀 Cliff (奇利夫)
好耐都無上來,今日同大家say個hi
阿風
好耐都無上來,今日同大家say個hi
風師弟 發表於 2015-6-29 02:53
蝦佬
hihi
Charles
重要事項:

2. 任何會員如於會籍到期日前(即 2015 年 6 月 30 日)仍未繳交續會費用者,一律當作放棄續會,其"正式會員"資格將於2015 年 7 月 1 日被取消及改為"網站會員"而不作另行通知 。

30-06-2015 "正式會員"資格已被取消及改為"網站會員".....
日全蝕
災後重建中.......
今日已睇唔到所有POST !!
今日已睇唔到所有POST !!
echung0118 發表於 30-6-2015 10:22
重要事項:

2. 任何會員如於會籍到期日前(即 2015 年 6 月 30 日)仍未繳交續會費用者,一律當作放棄續會,其"正式會員"資格將於2015 年 7 月 1 日被取消及改為"網站會員"而不作另行通知 。

30-06-2015 "正式會員" ...
looloo 發表於 30-6-2015 04:34
設定會員日子錯左,我已改
Eric
大9頭暈
Lewis (black RG)
每個會員都要一個一個改?  
每個會員都要一個一個改?  
hermanm 發表於 2015-6-30 15:39
... 想死
Oh! Don't be too serious, I'm just kidding....
Oh! Don't be too serious, I'm just kidding....
looloo 發表於 2015-6-30 17:46
looloo 續左會未 ?
membership is $100 per year?