返回列表 回復 發帖
新版, 抽下水先
alexjm 發表於 19-11-2012 10:07
抽奶水
你又做過d乜黎
dicken 發表於 19-11-2012 10:08
聖誕瘋狂購物
沉淪毒海~.~
鮑魚小組
桶SEAT小組

十多地產代理爭一客 彌敦道群毆

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20121118/18070789

所以我買二手樓一定唔會搵LEE D死靚仔, 我都唔明我點解要比錢佢地賺, 班飛仔咩都唔識, 咩都無做過就抽水
新樓唔駛比佣, 但知佢有錢收條氣都係唔順
鄧奶佬的改車宗旨 "愛靚唔愛命"
森美快D 凍結我戶口, 我咁落去唔掂
Daniel 發表於 19-11-2012 10:07
你凍左我 cash flow la......仲講
災後重建中.......

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20121118/18070789

所以我買二手樓一定唔會搵LEE D死靚仔, 我都唔明我點解要比錢佢地賺, 班飛仔咩都唔識, 咩都無做過就抽水 ...
Daniel 發表於 19-11-2012 10:09
都係睇个盤啫.....个个agent 差不多
聖誕瘋狂購物
alexjm 發表於 19-11-2012 10:09

呢期d shopping mall 又狂減,真係唔見左好多$
alex、阿奶:有冇去sogo買小朋友野?sogo呢排sale呀
其實問下者,有$人唔需要好似我咁去迫特價場
sammykwan 發表於 19-11-2012 10:10
哈哈
沉淪毒海~.~
鮑魚小組
桶SEAT小組
sammykwan 發表於 19-11-2012 10:10
可能要同你開個聯名戶口方便D

所以我買二手樓一定唔會搵LEE D死靚仔, 我都唔明我點解要比錢佢地賺, 班飛仔咩都唔識, 咩都無做過就抽水
新樓唔駛比佣 ...
Daniel 發表於 19-11-2012 10:09
所以佢地做得唔長,佢地會係第一批被out既sales

呢期d shopping mall 又狂減,真係唔見左好多$
alex、阿奶:有冇去sogo買小朋友野?sogo呢排sale呀
其實問下者,有$人唔需要好似我咁去迫特價場 ...
dicken 發表於 19-11-2012 10:12
我果個甘細, 都冇咩野買
沉淪毒海~.~
鮑魚小組
桶SEAT小組
Daniel 發表於 19-11-2012 10:13
咁公開出櫃

其實問下者,有$人唔需要好似我咁去迫特價場 ...
dicken 發表於 19-11-2012 10:12
SOGO太遠, 油費+隧道+泊車+時間+同人迫......算把啦
Daniel 發表於 19-11-2012 10:13
简單D,你开張附屬卡俾我 la.
我果個甘細, 都冇咩野買
alexjm 發表於 19-11-2012 10:13
錯、錯、錯。
就係細先多野要買,even 日常消耗品,diaper、奶樽(定期更換)、bb lotion、冬天衫、heater......etc,真係好多野要買
SOGO太遠, 油費+隧道+泊車+時間+同人迫......算把啦
Daniel 發表於 19-11-2012 10:15
岩既岩既,你唔應該計呢d婆仔數,我都係問下