返回列表 回復 發帖
早晨,新年快樂
咁大家一齊賣車, 為HK為環保出分力
Daniel 發表於 2-1-2013 12:55
聽聞你有x部喎....
咁你唔應該超越佢,應揸Corolla
james_cy 發表於 2-1-2013 13:04
我老板就係楂corolla....
佢去買車時...係一次過比現金.....支票都save番
rk 5 跟車哥部車機 睇唔睇到avi檔...有無師兄知
powerjoe 發表於 9-1-2013 21:02
HI JOE.....因車機是澳門個邊後加的...你最好看番車機的說明書...如唔見左...看番車機面..應有型號的..上網找一下..應不難...
有冇師兄..揸緊 水貨rk5 後期.....想借車身no一用...想訂鬼面罩@@   車行話冇車身no..訂唔到
powerjoe 發表於 10-1-2013 16:04
澳門暫無ching 楂水貨..後期....
你想訂野...呢到有個柝家幫到你......
邊個
cliffchow 發表於 10-1-2013 16:20
你係新晉.....
是不是真的有人幫到我  說到尾  我只是想要超人燈......@@
powerjoe 發表於 10-1-2013 16:24
........後期....
又做返網站會員, 睇唔到野......
報唔到名星期5晚既聚會....
想問有冇人會帶埋女人同小朋友出黎架???
lkeith21 發表於 14-1-2013 11:18
hi lkeith21 HING...我剛PM你入會的資料...THANKS
10/JAN 已入.......
lkeith21 發表於 14-1-2013 12:09
係我衰....掛住MENZ CLUB的業務....
咁現在情況呢?
我估小朋友應該唔多, 但你地會唔會帶女伴出黎架? 因為我老婆想出, 但又怕怪怪的得一個女人係度
lkeith21 發表於 14-1-2013 12:12
其實OK的...我地聚餐時好多CHING都同另一半OR仔仔女女一齊出來的.....
我地好醒目...D PARTS價錢會講小1個 OR 2個零的...
你五行欠
LHO 發表於 14-1-2013 12:25
不如入埋來一齊幫手呀...
咁就要
不過開通返就算喇
lkeith21 發表於 14-1-2013 12:28
CHING...你都有興趣加入MENZ CLUB????
你係mens club會員, 唔想學壞
LHO 發表於 14-1-2013 12:31
咩學壞呀..我地重有迎新禮品架....
無問題
最緊要大家落力毒佢, 咁大家就功德無限
lkeith21 發表於 14-1-2013 12:32
毒埋亞嫂
我唔要菊花精
LHO 發表於 14-1-2013 12:46
你已加入了...唔到你唔要....你鐘意HOT OR COLD?